Raggmunkar

©Misels

(4 port)

6 st potatis
2 ägg
2 dl glutenfri mjölmix (t ex. Semper mix)
3 dl mjölk
1 tsk salt

Skala potatisarna o dela dom i mindre bitar. 
Lägg potatisen tillsammans med övriga ingredienser i en matberedare. (Redskap i matberedare: kniv)
Kör på läge 2  tills smeten får fin konsistens.
Bryn margarin i en stekpanna och grädda raggmunkar.
Servera med lingonsylt, ev bacon, rårivna morötter.

OBS! Saknas matberedare så kan man riva potatisen på rivjärn.

Kommentarer
Postat av: agneta

hej hittade just din blogg när jag letade ett recept o såg dina raggmunkar de ser jättegoda ut ska göra dem imorgon =)

2009-05-26 @ 19:41:39
Postat av: Anna E

Tack för detta recept, de blir supergoda :-) och sååå enkelt.

2010-04-24 @ 23:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0