Bakelser



Börja med att baka en rulltårta.

3 ägg
2 dl Strösocker
2 dl glutenfritt mjöl (jag använde Semper)
2 tsk bakpulver
½ dl grädde eller mjölk

Fyllning: Jordgubbssylt

Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda mjöl och bakpulver och vänd när det i smeten.
Bred ut smeten i en bakplåtspapper klädd långpanna.
Grädda mitt i ugnen ca 5 min i 250 grader.

Stjälp upp kakan på en bakplåtspapper klädd bricka.
Bred genast på syltet och rulla ihop kakan.

Låt den svalna innan du skär upp den i skivor.

Dekorera skivorna med vispad grädde och aprikoser el persika eller ngn annan frukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0