Blåbärspaj (4 port)

©Misels

500g Blåbär
2 msk strösocker

Smuldeg:

100g margarin
3 msk strösocker
1½ dl glutenfritt mjöl
1½ dl havregryn (Alla glutenintoleranta tål inte vanliga havregryn, så det finns speciella havregryn att köpa)

Smörj en pajform och lägg i blåbären och strö över socker.

Smuldegen:
Smält margarinet och rör ner socker, havregryn och vetemjöl. Fördela den smuliga blandningen över blåbären.
Grädda i 225 grader i ca 20 minuter i mitten av ugnen.
Servera med vaniljvisp eller vaniljsås.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Åhh vad gott! =)

2009-03-16 @ 12:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0