Tacopaj

©Misels

(4-5 port)

4 dl glutenfritt mjöl (jag använder Semper)
1½ tsk bakpulver
50 g margarin
1½ dl mjölk

Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta snabbt ihop degen, så den blir smidig. Tryck ut den i formen och ställ kallt en stund.
Förgrädda pajskalet ca 10 min.

800g blandfärs
2 påsar tacokryddmix (läs innehållsförteckningen)
300 g chunkysalsa medium (glasburk)
2 st creme fraiche
Tacochips

Stek färsen och blanda i kryddmixen+ 1 dl vatten och sjuda en stund. Häll sedan färsen på pajskalet.
Blanda cremefraiche och salsan och häll över färsen. Krossa tacoskal och strö överst på pajen.
Ställ sedan in i ugnen 225 grader ca 20 min.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för fina recept, kul att prova på nåt nytt och gott! Har också lite recept på min sida, kul att kunna dela med sig...

/Monica

2009-03-16 @ 19:47:47
URL: http://blackpearl.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0